Stadsbakker Jongejans in Amsterdam Zuid bestaat al sinds 1929. Het familiebedrijf heeft 5 vestigingen rond Amsterdam. Het bedrijf staat vooral bekend om de grote variatie desembrood uit eigen huis. Bakkerij Jongejans op Gelderlandplein heeft een lunchroom en een terras buiten en je kunt er ’s ochtends al terecht voor ontbijt.
Of je nou houdt van zoet of hartig, bij Bakkerij Jongejans zit je altijd goed. Begin de dag met koffie, een broodje, huisgemaakte granola en een versgeperst sapje of een smoothie. Later kies je misschien voor een sandwich rosbief met truffelmayo, een bagel met warme pastrami, een broodje hete kip of voor een creatief belegde tosti. Voor het saucijzenbroodje met 100% rundvlees rijden mensen graag een stukje om. Wil je er een wijntje bij? Kan ook.
Ben je een zoetekauw? Dan ga je naar Bakkerij Jongejans voor red velvet cake, hazelnootschuimtaartjes, tartelettes, cheesecake en de originele Sacher Torte. Of je laat je verleiden door een Bossche bol of Opa’s Appelpunt.
Rode draad in het aanbod brood, gebak en hartigs van Bakkerij Jongejans: alles is vers, van hoge kwaliteit, grotendeels biologisch van oorsprong en vooral…heel erg lekker!