Routeplanner Routeplanner

Routeplanner

Cannot get your location.
Cannot get the route.

Te voet

Met de auto

Met openbaar vervoer

Gelderlandplein najaarsmagazine


Het nieuwe Gelderlandplein najaarsmagazine is uit! Het wordt huis aan huis verspreid, is verkrijgbaar op Gelderlandplein en ook hier online te bekijken.

Lees over het succesverhaal van Vedder & Vedder. De bekende tweelingzussen Anne en Esther Vedder komen graag naar Gelderlandplein. Zanger Rolf Sanchez is fan van Skins Cosmetics en vaak in de boutique op Gelderlandplein te vinden. Meer over zijn favoriete spots op Gelderlandplein vertelt hij in het magazine. Binnenkort komt Miljuschka’s nieuwe cheesecakeboek uit. Het recept voor een van haar favorieten, de Lemon Meringue Cheesecake, vind je in ons magazine. Wij laten de najaars musthaves zien: comfort en luxe met volumineuze silhouetten en zachte stoffen. Dit najaar zit je met tijdloze klassiekers met een moderne twist altijd goed; comfortabel en stijlvol!

Laat je inspireren door de nieuwe najaarsmode, maak je mooi met de beste beauty producten, geniet van heerlijke recepten en maak je huis gezellig met nieuwe woonaccessoires! Gelderlandplein is het perfecte startpunt om van deze herfst en winter te genieten. Blader jij mee?

Terug